Нови распоред објаве чланака

Прво, желео бих да се захвалим свима који су издвојили времена и писали ми о серијалу Увод у Python свет. Доста ми је значио ваш фидбек како бих што боље наставио своју мисију да понудим упуства и објашњења о овом програмском језику на српском.

Ако и ти имаш предлог или критику, очекујем да ми оставиш коментар или ми се обратиш путем контакт странице

Прочитавши све предлоге одлучио сам да ће уз сваки чланак који садржи код ићи и видео упутсво са додатним објашњењима, како бих што боље пренео своје знање. Осим упутсва, оставићу и по један задатак за вежбу, који ћу касније решити.

Још једна од промена је и нови распоред објаве чланака. Приметио сам да радним данима немам толико времена за писање те сам одлучио да од сада чланци излазе викендом, тј. суботом и/или недељом. Верујем да ћу овим потезом подићи квалитет чланака, јер средом после посла, када знам бити уморан, нећу размишљати о новом чланку.

И даље настављам да пишем о Python-у, с тим да сам серијал Увод у Python свет привео крају, настављам новим серијалом Основе Python-а, где ћу се фокусирати на објектно-оријентисано програмирање, рад са фајловима, базом и слично, а ускоро стартује и серијал о Django фрејмворку. Надам се да ће вам се свидети нови режим писања те да ћете имати користи од мојих наредних објава и видеа.

Не заборавите се претплатити на YouTube канал, а ако желите прочитати и по коју новости из ИТ света можете ме додати и на LinkedIn, Facebook и Instagram мрежама.

Stay Pythonic!